Qi Gong Lessen België

Qi Gong Lessen in België: GENT en URSEL

Voel jij je soms futloos? Amper tijd voor jezelf? Het gevoel jezelf voorbij te lopen door de drukte?

Dan is dit misschien iets voor jou.

Wat is Medische Qi Gong?
Bewustwording van je lichaam, het in beweging brengen van je lichaam is belangrijk om je gezondheid zo optimaal mogelijk te houden. Stagnatie brengt namelijk, niet lekker in je vel zitten of ziek zijn teweeg.  Medische Qi Gong helpt je om opnieuw tijd en energie voor jezelf te winnen, waardoor je meer je passie kan leven.

Hoe?
Dit doen we oa met dynamische oefeningen, statische oefeningen, ademhaling, visualisaties, klanken en kleuren

Waar en wanneer?

Maandagavond 18u – 19u in Jenaplanschool de Kleurdoos – Onderwijsstraat 10 te Ledeberg

Maandagavond 20u – 21u in Sint-Medardus Basischool – Hendelstraat 9A  9910 Ursel

Elke maandagavond, niet tijdens de schoolvakanties!
Prijs?
10€/les of 90€ per 10-beurtenkaart

Schrijf je in
Aanbod:   kennismakingsles aan 5€.

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven voor een van de lessen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Uw opmerking

[/modal]

Over Sofie

Ik ben Sofie De Schaepmeester partner, jonge moeder van 3 prachtige dochters en klinisch psychologe in het UZ Gent. Naast al deze activiteiten en verantwoordelijkheden vind ik het belangrijk om ook tijd voor mezelf vrij te maken en me goed te voelen in mijn vel. Dagelijks doe ik aan zelfcultivatie door bewust te leven en Qi Gong te beoefenen. Ik sta stil bij mijn eigen sterktes en blokkades. Om me goed te voelen en te stromen is het voor mij belangrijk om zo dicht mogelijk bij mezelf te zijn zodat ik mijn passie kan blijven leven.

 

Binnen mijn huidige job als klinisch psycholoog op de urgentiepsychiatrie, heb ik het gevoel mezelf niet ten volle te kunnen ontplooien. Hierdoor heb ik eind 2016 beslist mijn praktijk lichaamsgerichte psychotherapie op te starten. Hier kan je terecht voor individuele psychotherapie en verschillende groepslessen in Medische Qi Gong. Eind juni 2017 zal ik stoppen in het UZ, hierdoor geef ik mezelf de kans mijn passie helemaal te laten bloeien.

“Ik werk vanuit mijn hart en haal er ontzettend veel voldoening uit!”

 

Een droom die eindelijk realiteit wordt…

 

Kennis over de alternatieve geneeswijzen, zoals homeopathie, Chinese geneeskunde, energetisch en spiritueel werk werden bij wijze van spreken met de paplepel ingegeven. De interesse hierin werd van jongs af aan aangewakkerd, en blijft tot op vandaag groeien.

Zelf ben ik in opleiding bij mijn moeder, Linda Bijtebier, en tevens Master in  de Medische Qi Gong. Ze geeft me veel tips en adviezen om de Medische Qi Gong ook in België te verspreiden. Hiervoor ben ik haar heel dankbaar!

 

Het is een grote en spannende stap om de Medische Qi Gong in Vlaanderen bekend te maken. Tezelfdertijd geniet ik er ook van, het maakt me heel gelukkig. Ik hoop dat er veel mensen mee kunnen genieten van de kracht van de Qi…

Mail me gerust als je vragen hebt: sofie_deschaepmeester@hotmail.com

Website praktijk www.praktijklichaamsgerichtepsychotherapie.be

Of like ons op Facebook: Academ, Medische Qi Gong België  én Praktijk lichaamsgerichte psychotherapie – Sofie De Schaepmeester

 

Graag tot binnenkort!

 

Groetjes,

Sofie