VEELGESTELDE VRAGEN

Ben ik niet te oud hiervoor?
Qigong is voor elke leeftijd. Je gunt je lichaam de weldaad om energie in je lijf te voelen stromen en gezond te blijven. Je bent zo oud als jij je voelt, het geboortejaar op je paspoort telt niet. Je innerlijke leeftijd telt!

Waarom zou ik aan Qigong doen? Wat levert mij dat op?
Qi staat voor het Chinese concept van levensenergie; Gong betekent zoveel als “de kunst” of “vaardigheid”. Qigong kun je dus vertalen als “het beheersen van en werken met levensenergie”. Als je aan de slag gaat met de rustige en vloeiende bewegingen van Qigong, voel wat het met je doet en hoeveel energie het je oplevert. Het verhoogt je immuniteit, verbetert je vitaliteit, je gezondheid en brengt rust en ontspanning. Qigong is voor elke leeftijd. Je gunt je lichaam de weldaad om energie in je lijf te voelen stromen en gezond te blijven.

Ga ik écht effect voelen van Qi Gong?
Ja, absoluut. Ieder mens bestaat uit energie, lichaam en geest. Qi Gong gaat verder dan alleen het lichamelijke en kan ook voor jou dé sleutel zijn naar de vitale verandering die jij zoekt.

Zal ik wachten tot volgend jaar?
Dat is geen probleem. Nog wel even een vraag: waarom gun je het jezeld niet nu? Welke weerstand voel je? Als denkt het het misschien de angst voor verandering is, denk er dan nog eens over na. Misschien hoef je je niet door die gedachten te laten leiden.

Als ik een keer niet bij een live les kan zijn, kan ik deze dan verplaatsen?
Je neemt deel aan de online live Qi Gong lessen samen met andere deelnemers, dus verplaatsen is niet mogelijk. Wel krijg je de link naar de les na de les waardoor je niets hoeft te missen. Ook niet als je een aantal weken op vakantie bent of niet kunt deelnemen aan de live online les.

Ik ben best stijf en niet flexibel, kan ik dan ook Qi Gongen?
De Qi Gong-oefeningen zijn laagdrempelig en ook goed uitvoerbaar voor wie ermee start. Tijdens de lessen is er aandacht voor zowel de beginners als de gevorderden,

Kan ik deze cursus vergoed krijgen door mijn zorgverzekeraar?
Nee, dat is helaas nog niet mogelijk. We sluiten niet uit dat op lange termijn dit wel mogelijk zal zijn, maar daarvoor moet de overheid en de zorgverzekeraars eerst ook in daad (en niet alleen in woord) gaan inzetten op preventieve gezondheidszorg.

Prijzen zijn inclusief btw. Als je na 14 dagen niet tevreden bent dan krijg je je geld terug.

“Zoek niet naar geluk, maar naar betekenis en groei. Dan ervaar je wat geluk écht is.”

Nog vragen of twijfels?

Elke vraag is welkom Contacteer Linda via het formulier hieronder

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Opmerkingen