Petra Iuliano

Ik voelde heel veel stagnatie in mij. Ik was niet vooruit te branden, terwijl ik een bedrijf heb te runnen.

Na de 2 weekenden bij Linda voelde ik mij weer krachtig en vitaal. Ik had weer zin om aan de slag te gaan en de boel op te pakken. Het ging ook weer stromen in mijn bedrijf.

Wat ik met name merkte is dat mijzelf beter durfde te laten zien wie ik ben. Ik heb mij behoorlijk groot moeten houden de afgelopen jaren. Ik kom uit de corporate wereld waar ik merendeels met mannen werkte. Dat jezelf willen bewijzen en groothouden bracht nare energie met zich mee. Die energie moest eruit. En er moest meer de energie van compassie en liefde voor jezelf in.

Doordat ik mijzelf nu meer durf te laten zien wie ik ben trek ik klanten die beter bij mij passen. Ik voel ze beter aan en durf nu naast business issues ook op diepere lagen te coachen.

Het energetisch werk dat Linda doet is uitermate geschikt als je nog succesvoller wilt worden met wat je al doet of meer intensiteit en lol uit je leven wilt halen.

Linda werkt op een zachte en liefdevolle manier. Ze heeft veel levenservaring en kennis van haar vak. Ze weet je op elke blokkade die je tegenkomt te begeleiden.

Ik wist nog niets van energetisch werk toen ik bij Linda kwam. Voor mij was het allemaal vaag en vond het een beetje vreemd. Die mening is nu totaal anders.

Ik zou Linda willen aanbevelen voor ondernemers en professionals die echt op alle niveaus voor hun succes willen gaan en ten volste willen leven.

Groet en succes,

Petra Iuliano,

Verdienmodellen Expert Iuliano Intelligent Marketing – www.iuliano.nl

Allison Christiaen

(volgt Qi Gonglessen België en individuele sessies)

Hoe ik een healing ervaar…

Een healing brengt me vooral rust. Op een tafel, gesloten ogen en nergens aan hoeven te denken. Het is vooral Sofie (de energetische therapeut) die het werk doet, eigenlijk mag je gewoon rusten en genieten. Af en toe komen er wel eens bepaalde gedachten, beelden of gevoelens in me op. Wat me bij blijft vertel ik na de healing aan Sofie, die op haar beurt ook bepaalde ervaringen heeft gehad. Het napraten doet me steeds veel deugd en biedt me veel inzichten!

Wat Qi Gong oefeningen met me doen…

Qi Gong leek me op het eerste zicht iets wat vooral op yoga lijkt. Maar Qi Gong gaat veel dieper dan dat. Op korte termijn krijg je vooral een moment van rust, omdat je bepaalde handelingen moet doen (bewust in- en uitademen, armen bewegen, je verplaatsen, aan kleuren denken, …) die je even niet meer doen denken aan de dagelijkse taken, beslommeringen, piekermomenten…

Op lange termijn helpt het me om sterker in mijn leven te staan, meer op te komen voor mezelf en het leven te leiden die ik diep vanbinnen ECHT wil leven. Ik leer er ook veel over “probleemzones” in mijn lichaam (slechte rug, last van de pols, hoofdpijn…) die gelinkt zijn aan bepaalde organen en manieren van leven en om deze om te buigen om zo minder klachten te ervaren.

Allison Christiaen – Purquapa – Administratie en Marketing ondersteuning – www.purquapa.be 

Winkelwagen