Qi Gong 3-daagse Oostende

 Qi Gong 3-daagse in Oostende

“Verleng de zomerwarmte en kom ziekvrij de winter door’’ 

Datum: 30 september – 1 – 2 oktober 2016

De winterperiode brengt heel veel gezelligheid met zich mee. Daarnaast worden steeds meer mensen getroffen door de vele “winterkwaaltjes”. Hierbij kan je denken aan griep, verkoudheden, pijnlijke gewrichten,… Door de verminderde inname van zuurstof en zonlicht blijk je bovendien kwetsbaarder voor depressie en vermoeidheid. Bij één op 10 tot 20 mensen is de winterdepressie zo ernstig dat hun huidig functioneren erdoor beïnvloed wordt.

Zou jij ook graag de winter gezond en griepvrij doorkomen? Je heerlijk licht voelen en geen last willen hebben van winterdepressie? Vol energie de winter ingaan?

Aan de hand van Qi gong oefeningen komt je lichaam in beweging waardoor je warmte in jezelf opbouwt. Je maakt stramme gewrichten los, je brengt soepelheid in je lichaam waardoor pijnklachten verdwijnen.

Je creëert optimisme in je psychisch welzijn. Er ontstaat rust in hoofd en lichaam. Je nachtrust verbetert, wat een gunstige invloed heeft op je immuniteit.

Tijden:

Vrijdag start rond 17u30 met een avondmaal en daarna een avondprogramma.

Zaterdag start om 7u00 tot 17u00

Zondag start 7u00 tot 16u.

Locatie:
In Oostende vindt op 30 september – 1 en 2 oktober 2016 de Qi gong meerdaagse plaats in de schitterende Koninklijke villa aan zee. Naast het mooie uitzicht op de zee kun je volop genieten van de prachtige Japanse tuin.

De investering is 487 euro inclusief verblijf en volpension.

Het is eveneens mogelijk om het in termijnen te betalen. U betaalt dan 131.50€/maand gedurende 4 maanden (september, oktober, november en december).

Ook kan u dit weekend boeken zonder overnachting. Dan komt de investering op 360€. Of op termijnbetaling: 97.50€/maand gedurende 4 maanden.

Inschrijven met verblijf

Het is eveneens mogelijk om het in termijnen te betalen. U betaalt dan 131.50€/maand gedurende 4maanden (september, oktober, november en december). Dit geeft u aan tijdens het afrekenen.

Ook kan u dit weekend boeken zonder overnachting. Dan komt de investering op 360€. Of op termijnbetaling: 97.50€/maand gedurende 4 maanden.

Inschrijven zonder verblijf