Live online Qi Gong lessen met Linda Bijtebier


 

KLINKT DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

 

 

Fysieke klachten: rugpijn en nekpijn, gewrichtsklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, buikpijn, duizeligheid, hartkloppingen;

 

Emotionele klachten: angst en paniek, depressie, niet lekker in je vel, slapeloosheid

 

Niet los kunnen komen van oude patronen zoals verslavingen, emotie-eten, niet helpende gedachten, trauma´s;

 

Angsten waar je liever niet over praat, ook niet met je psycholoog, je partner of arts;

 

Energetische klachten: onbestembaar gevoel, overgevoeligheid voor negativiteit.

 

qi gong linda bijtebier

 

WAT IS QI GONG?

Qigong is een oude Chinese bewegingsleer waarbij in vloeiende bewegingen de lichaamsenergie die geblokkeerd is, vrijgemaakt wordt. Voor de energiebanen naar onze belangrijke vitale organen zijn er specifieke houdingen en bewegingen die in de lessen worden aangeleerd en geoefend.

Doe mee met de live qi gong lessen en merk de verandering al na een paar lessen!

 

live online qi gong

BLOKKADES OPHEFFEN MET QI GONG IS DÉ SLEUTEL NAAR DE VITALE VERANDERING DIE JIJ ZOEKT

 

Ik ken alle situaties van hierboven, omdat ik zelf ook oude patronen heb moeten doorbreken. Als ik terugkijk naar mijn kindertijd dan ben ik opgeborgen geweest in een cocon die gecreëerd is door mijn moeder.  Onder mijn moeders vleugels was heel veel liefde.  Hierdoor was ik altijd wel een  heel bescheiden, teruggetrokken stil meisje die amper ruimte nam. Ruimte innemen heb ik moeten leren. Daardoor heb ik moeten leren om uit te breken, zelfstandig te worden. Om te gaan staan voor wie ik ben, om aan de slag te gaan met de kwaliteiten die ik heb.

Van kinds af aan zie ik meer dan anderen. Ik ben hooggevoelig en weet snel wat er bij de ander speelt. Als kind werd ik daar bang van, nu zet ik dit in om de vinger op de zere plek te leggen bij mijn klanten. Als klanten hun klachten aangeven, dan weet ik al snel waar in het lichaam de blokkades zit.

Al vanaf jongsaf aan boeit de gezondheid me en vooral de vraag: hoe blijf ik gezond. Altijd werk ik aan mijzelf, want hoe beter en dieper ik mijzelf ken, hoe beter ik anderen kan helpen. Dat doe ik via energiewerk, healingwerk, acupunctuur, oosterse geneeskunde, energetische psychotherapie, opstellingen en Qi Gong. Ik ben gestart met Qi Gong na een opleiding bij Prof. Dr. Johnson in de Verenigde Staten. Ook heb ik jarenlang les gekregen van Chinese meesters Master Wu, Master Liu Dong, Master Liu He en Master Bruce.

En steeds weer word ik bevestigd in wat ik heb geleerd: alles is energie, ons lichaam is een zeer intelligente energetische eenheid. Niet een geheel van afzonderlijk werkende organen. Ook emoties zijn energie en die kunnen zich vastzetten in je lichaam. Die wetenschap gaf mij de doorslag om mijzelf te bevrijden van niet helpende gedachten en emoties die ik los mocht laten. Ik hoefde niet per se te praten over mijn emoties, ik kon ze ook bewegend loslaten.

Sinds ik dat doe, merk ik dat de energie stroomt in mijn lichaam. Ik ben vitaler dan ooit. En hoewel er voor mij net als voor anderen 24 uren in een dag zitten, heb ik genoeg energie om alles wat ik wil doen in mijn leven te doen. Er zijn voor mijn 5 kinderen, 9 kleinkinderen en werk ik met veel energie aan mijn missie: anderen helpen om vrij zijn van fysieke en emotionele klachten. Dat doe ik nu ook met live online Qi Gong lessen.

Steeds meer mensen beseffen dat wanneer jij vrij bent van blokkades, het binnenin jou gaat stromen en daardoor in jouw leven op het gebied van liefde, geld, gezondheid en succes ook. De enige manier om nóg meer mensen het effect van Qi Gong te laten voelen, is door mijn lessen online te geven. Een leven waarin je genoeg energie hebt om aan alles toe te komen, en waarin je niet geremd wordt door fysieke klachten en negatieve emoties! Hoe mooi is dat?

 

QI GONG IS MIJN MAGISCHE PIL VOOR EEN LEVEN ZONDER FYSIEKE EN EMOTIONELE KLACHTEN

 

Dit kan jij zijn:

online qi gongJe bent een vrij mens, vrij van klachten en negatieve emoties

online qi gongRustig blijven in stressvolle situaties door geleerde ademhalingstechnieken bij Qi Gong

online qi gongBeter immuunsysteem door Qi Gong verbeter je je imuunsysteem en word je vitaler

online qi gongMeer energie: na opheffen van jouw blokkades gaat het weer stromen in jouw lijf en leven

online qi gongFlexibel zijn en makkelijker bewegen, en jezelf krachtig voelen zowel mentaal als fysiek

online qi gongDiepe ontspanning tijdens en na de lessen

 

 

Introducing…

Live online Qi Gong lessen met Linda Bijtebier, dokter in Medische Qi Gong

 

qi gong

 

live lessen qi gong

  Medisch Qi Gong lerares Nederweert

 

JOUW REIS NAAR EEN VITALER LEVEN MET QI GONG BESTAAT UIT 4 STAPPEN

Dit is de reis die jij gaat maken als je start met de live online Qi Gong lessen met Linda Bijtebier:

 

1.Je gaat enthousiast beginnen. Na 3 lessen Qi Gong ga je merken dat de energiestroom rustig in beweging komt. Dit voelt lekker, waardoor je enthousiast bent en denkt dat je er nooit mee zult stoppen;

 

2. Je gaat willen afhaken. Ontkrampen is pijnlijker dan verkrampen. Na een tijdje start de weerstand, en dan ga je willen afhaken. Dit is een zeer goed teken, je staat dan dichtbij een verandering. Hoe groter de weerstand, hoe groter de transformatie zal zijn. Dit moment is het belangrijk om opnieuw te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen. Ik help je om hier doorheen te komen, ik begeleid jou naar de transformatie;

 

3.Het doorvoelen van je emoties en ermee afrekenen. Na een tijdje Qi Gongen ga je fysiek en mentaal dingen voelen. Emoties. Pijn. We zijn heyt niet gewend om te kijken naar de pijn, liever zoeken we afleiding in Netflix, vrienden, familie of werk. Maar om los te komen van je klachten moet je je pijn in de ogen durven kijken. En doorvoelen. Je bent niet alleen, ik help je erbij en je kunt erover praten met medecursisten;

4. Vitaler leven

  • De ruimte voelen om meer te bewegen;
  • Leuke dingen doen zonder beperkingen;
  • Meer ademruimte voelen;
  • De bubbels van champagne in jou voelen bruisen.

 

 

PLAN JOUW PERSOONLIJKE SESSIE MET MIJ

  • Persoonlijke coachingssessie 1 uur*. Als je graag extra begeleiding wilt, dan kun je een betaalde coachingssessie met mij inplannen. Vertel mij dan waar je tegenaan loopt en waar je weerstand over gaat, en dan ga ik je verder helpen om de blokkades op te heffen. Je kunt een persoonlijke sessie zien als een extra duwtje in de rug. We zoomen in op jouw patronen en jouw gevoel. Hierna zul je merken dat het effect van Qi Gong nog groter zal zijn.
  • Qi Gong healing*. Een mooie aanvulling op een coachingssessie is een healing sessie, waarbij ik jou via een healingsessie help om zware blokkades op te heffen.

Stuur een email info@academ.nl 

*De persoonlijke sessies zijn op verzoek en daarvoor geldt een apart tarief. Mail mij gerust jouw verzoek, een datum dat het je schikt en dan neem ik contact met jou op voor verdere informatie over de sessies.

 

BEN JE ER KLAAR VOOR?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. Een dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

qi gong met kleinkind

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe laat zijn de lessen?
Basisprogramma: de lessen zijn elke maandagavond om 19.30 uur.
Qi ging lerarenopleiding: lessen gedurende de avond zijn van 19:00-21.00 uur en gedurende de dag van 10:00-12.00 en 13.00-16:00 uur.

Ben ik niet te oud hiervoor?
Qigong is voor elke leeftijd. Je gunt je lichaam de weldaad om energie in je lijf te voelen stromen en gezond te blijven. Je bent zo oud als jij je voelt, het geboortejaar op je paspoort telt niet. Je innerlijke leeftijd telt!

Waarom zou ik aan Qigong doen? Wat levert mij dat op?
Qi staat voor het Chinese concept van levensenergie; Gong betekent zoveel als “de kunst” of “vaardigheid”. Qigong kun je dus vertalen als “het beheersen van en werken met levensenergie”. Als je aan de slag gaat met de rustige en vloeiende bewegingen van Qigong, voel wat het met je doet en hoeveel energie het je oplevert. Het verhoogt je immuniteit, verbetert je vitaliteit, je gezondheid en brengt rust en ontspanning. Qigong is voor elke leeftijd. Je gunt je lichaam de weldaad om energie in je lijf te voelen stromen en gezond te blijven.

Ga ik écht effect voelen van Qi Gong?
Ja, absoluut. Ieder mens bestaat uit energie, lichaam en geest. Qi Gong gaat verder dan alleen het lichamelijke en kan ook voor jou dé sleutel zijn naar de vitale verandering die jij zoekt.

Zal ik wachten tot volgend jaar?
Dat is geen probleem. Nog wel even een vraag: waarom gun je het jezeld niet nu? Welke weerstand voel je? Als denkt het het misschien de angst voor verandering is, denk er dan nog eens over na. Misschien hoef je je niet door die gedachten te laten leiden.

Als ik een keer niet bij een live les kan zijn, kan ik deze dan verplaatsen?
Je neemt deel aan de online live Qi Gong lessen samen met andere deelnemers, dus verplaatsen is niet mogelijk. Wel krijg je de link naar de les na de les waardoor je niets hoeft te missen. Ook niet als je een aantal weken op vakantie bent of niet kunt deelnemen aan de live online les.

Ik ben best stijf en niet flexibel, kan ik dan ook Qi Gongen?
De Qi Gong-oefeningen zijn laagdrempelig en ook goed uitvoerbaar voor wie ermee start. Tijdens de lessen is er aandacht voor zowel de beginners als de gevorderden,

Kan ik deze cursus vergoed krijgen door mijn zorgverzekeraar?
Nee, dat is helaas nog niet mogelijk. We sluiten niet uit dat op lange termijn dit wel mogelijk zal zijn, maar daarvoor moet de overheid en de zorgverzekeraars eerst ook in daad (en niet alleen in woord) gaan inzetten op preventieve gezondheidszorg.

Prijzen zijn inclusief btw. Als je na 14 dagen niet tevreden bent dan krijg je je geld terug.

 

“Zoek niet naar geluk, maar naar betekenis en groei. Dan ervaar je wat geluk écht is.”

 

Wie is Linda Bijtebier?

Linda Bijtebier woont in Gent en in Rotterdam en geeft al meer dan 20 jaar Qi Gong-les. Ze is door Qi Gong veranderd in een zeer vitaal persoon, en pendelt tussen Rotterdam en Gent, USA, Zwitserland, Frankrijk en andere plekken waar ze Qi Gongles geeft. Sinds een tijdje is ze ook gestart met het geven van Qi gong lessen online, waardoor iedereen vanuit de huiskamer haar kan volgen.

Mensen helpen gezonder te leven en preventief met hun gezondheid bezig zijn, dat is haar missie. Het overlijden van haar moeder aan kanker gaf de doorslag. Waarom doen we niet vaker een beroep op de zelfgenezende kracht van ons lichaam, nog voordat we ziek worden?  De verandering in attitude, de transformatie van mensen naar een gezonder en vitaler leven, daar zet Linda zich dagelijks vol energie voor in.  Haar diepe kennis over energie zowel op lichamelijk als emotioneel, mentaal en spiritueel niveau hebben al veel mensen geholpen.

Naast Qi Gonger is Linda moeder van 5 kinderen en 9 kleinkinderen. Net zoals ze geniet van het zien opgroeien en bloeien van haar kinderen en kleinkinderen, geniet ze ervan om te zien hoe haar Qi Gong studenten groeien. In zelfkennis, zelfontwikkeling en gezondheid.

 

Ik zie ernaar uit om samen met jou de reis te maken naar een gezonder en vitaler leven!

Tot ziens bij de live online Qi Gong lessen!

 

Liefs, Linda 

Winkelwagen