8 weken lang Qi Gong

Elk kwartaal een ander thema

8 weken Qigong

Met deze reeks geven we jou dat kleine duwtje in de rug die je nodig hebt om jezelf energetisch helemaal op te laden . 

Tijdens de komende 8 weken gaan we aan de hand van verschillende Qi gongoefeningen onze organen fysiek en energetisch versterken.

Meer vertrouwen, dichterbij jezelf zijn. De verantwoordelijkheid voor jezelf dragen. Controle durven loslaten en bouwen aan innerlijke veiligheid en rust.

Neem je graag deel aan deze online reeks?
We starten op dinsdag 18 December 2023. Elke dinsdag van 19u tot 19u45 geeft Linda online les via Zoom.

Niet getreurd als je niet live kan deelnemen want na de les wordt een opname verzonden. De opnames blijven beschikbaar tot 2weken na startdatum van de reeks.

Wees erbij en kom helemaal tot rust! 

Wat kan je verwachten in dit traject? 

Enkele malen per jaar start er een traject van 8 x 45 minuten Qi Gong. Er is telkens een reeks van 45 min die in de ochtend gegeven worden door Linda. Telkens ontvang je een link. De video’s blijven geldig tot 2 weken na de laatste les.

Wat brengt het jou?

Elk traject zal over een ander thema gaan. Het ene thema zal je meer aanspreken dan het andere thema. Uiteindelijk zal je merken dat elke reeks verandering bij je zal teweeg brengen. Qi Gong zorgt er namelijk voor dat je gaat transformeren, zonder dat je daadwerkelijk alles dient te herbeleven.

Je transformeert valkuilen en pijnen naar kwaliteiten en positiviteit.

Wil jij ook krachtiger in je leven gaan staan? Wil jij uit je angst komen? Wil jij rustiger in het leven staan, meer ontspanning en beter slapen? Wil je verandering in je leven? Wil je nog andere zaken? Dan daag ik je uit het volgende traject mee te doen!

Start: 18 December 2023

 

De 8 weken is voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren en meer in balans wil komen.

Zelfs als je mobiliteitsproblemen hebt kan je alles zittend meedoen en indien nodig helemaal in de visualisatie.

online qi gongJe bent een vrij mens, vrij van klachten en negatieve emoties.

online qi gongRustig blijven in stressvolle situaties door geleerde ademhalingstechnieken bij Qi Gong.

online qi gongBeter immuunsysteem door Qi Gong verbeter je je immuunsysteem en word je vitaler.

online qi gongMeer energie: na opheffen van jouw blokkades gaat het weer stromen in jouw lijf en leven.

online qi gongFlexibel zijn en makkelijker bewegen, en jezelf krachtig voelen zowel mentaal als fysiek.

online qi gongDiepe ontspanning tijdens en na de lessen.

Ik heb er zin in om dit te gaan begeleiden.

Linda Bijtebier

Doctor in de Medische Qi Gong & Grondlegger van Academ

Ik ben Doctor in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door jarenlang te werken als acupuncturist, energiewerker en lichaamswerker weet ik als geen ander hoe helend het effect is als je gaat werken met de beweging van je adem, lichaam en geest. Qi Gong is hier een ideale tool voor.

Ik geef je een voorbeeld. Jouw lichaam bestaat voor 75% uit water. Als jij jouw lichaam nu eens vergelijkt met een rivier. Het water van een rivier is gezond als het stroomt. Als er in de rivier door rotsblokken en vervuiling een stilstaande plas ontstaat wordt dit water ziek. Stel je gooit daar antibiotica of ontsmettingsmiddel in om het te genezen, maar het water blijft zo in stilstand. Dit betekent dat de bacteriën erin blijven of terugkomen. Neem je een rotsblok weg dan komt het water weer in beweging zal het gezond worden en weer levenskracht krijgen en zo werkt het exact zo voor het lichaam.

Denk hierbij bij je lichaam aan een energetische blokkade of pijn die je ergens hebt. Met symptoombehandeling pak je hier niet de oorzaak van de blokkade of pijn aan. De energie van je lijf gaat niet echt stromen. De klacht zal tijdelijk verbeteren maar niet altijd blijvend verdwijnen. Het mijn missie dat meer mensen zich hiervan bewust worden.

Bewustwording van wie je bent, waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans, de weg kwijt zijn… niet weten waarheen, hoe of wat… zijn tekenen van uit je center zijn. Weg van wie je werkelijk bent en wat je komt doen in dit leven. Bewustzijn hebben van je patronen en valkuilen helpen je te groeien in jouw leven.

Deze kennis deel ik graag met vele anderen. Mijn drijfveer is ook de Medische Qi Gong zo veel mogelijk te verspreiden in Europa om daarmee zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Behalve in Nederland ben ik actief in Frankrijk en Engeland.

Je kunt bij mij naast de bewustzijnstrainingen of individuele sessies ook de opleiding tot Therapeut in Medische Qi Gong volgen. Dit is een 4-jarige opleiding op hbo-niveau en geregistreerd door de KTNO. Hierna kun je zelf als therapeut aan de slag.

De opleiding is gebaseerd op het protocol van Prof. Johnson

Linda’s motto: Het enige wat er te doen is, is zijn ~ Lao Tse.

Een reeks van 8 online lessen, gespreid over twee maanden.

Deze investering in jezelf bedraagt 89.50 €.

Dit ga je leren:

Qi Gong oefeningen, die je gaan helpen om de energie in je wervelkolom beter te laten stromen, dieper ademhalen, hoe meer energie krijgen en vasthouden.
Na het traject is je immuunsysteem merkbaar verbeterd en kun je ook zelf de Qi Gong oefeningen uitvoeren.

8 keer 45 minuten live Qi Gong via Zoom.

Inclusief de volgende extra’s: 

Persoonlijke begeleiding bij vragen of klachten via e-mail of Whatsapp.
Tijdelijke toegang tot de lesvideo’s van alle online lessen. Direct na de les ontvangen je de link, geldig tot 2 weken na einde online programma. 
Anti-afhaak garantie: is de weerstand te groot en kom je er écht niet uit, dan help ik je erdoor heen! (15 minuten bellen) 

Elke dinsdagavond 8 weken lang van 19u00 tot 19u45.  Start 18 december 2023.

Meedoen?

Dinsdagavond van 19u00 tot 19u45
 €89,50 voor 8 weken
Start: 18 december 2023

Na elke les ontvang je een link van de les die je tot 2 weken na de lessenreeks online kan bekijken.

Winkelwagen