8 weken lang Qi Gong

Elk kwartaal een ander thema


Schrijf je in

Je valkuilen en pijnen transformeren naar kwaliteiten en positiviteit. Wie wil dat nou niet? Dat is precies waar de 8 weken Qi Gong om draait. Enkele malen per jaar start er een traject van 8 x 45 minuten Qi Gong, elke keer wisselen we van thema. Het zal ervoor zorgen dat je je krachtiger in het leven voelt staan, meer ontspanning krijgt en beter kan slapen. Ook je algehele gezondheid zal je dankbaar zijn. Probeer het uit en ervaar het zelf.

Start 23 maart 2023.


Hoe ziet de workshop eruit?

Wat kan je verwachten in dit traject? 

Enkele malen per jaar start er een traject van 8 x 45 minuten Qi Gong. Er is telkens een reeks van 45 min die in de ochtend gegeven worden door Sofie. Telkens ontvang je een link. De video’s blijven geldig tot 2 weken na de laatste les.

Wat brengt het jou?

Elk traject zal over een ander thema gaan. Het ene thema zal je meer aanspreken dan het andere thema. Uiteindelijk zal je merken dat elke reeks verandering bij je zal teweeg brengen. Qi Gong zorgt er namelijk voor dat je gaat transformeren, zonder dat je daadwerkelijk alles dient te herbeleven.

Je transformeert valkuilen en pijnen naar kwaliteiten en positiviteit.

Wil jij ook krachtiger in je leven gaan staan? Wil jij uit je angst komen? Wil jij rustiger in het leven staan, meer ontspanning en beter slapen? Wil je verandering in je leven? Wil je nog andere zaken? Dan daag ik je uit het volgende traject mee te doen!

Thema: Gezonde grenzen – Start: 15 september 2022

Ben je streng voor jezelf en kan je mildheid gebruiken? Ook dan helpt de 8 weken reeks je om verzachting te brengen. Kortom, gun het jezelf om met een lieve glimlach naar jezelf de herfst in te slaan.

Voor wie is de workshop?

De 8 weken is voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren en meer in balans wil komen.

Zelfs als je mobiliteitsproblemen hebt kan je alles zittend meedoen en indien nodig helemaal in de visualisatie.

online qi gongJe bent een vrij mens, vrij van klachten en negatieve emoties.

online qi gongRustig blijven in stressvolle situaties door geleerde ademhalingstechnieken bij Qi Gong.

online qi gongBeter immuunsysteem door Qi Gong verbeter je je immuunsysteem en word je vitaler.

online qi gongMeer energie: na opheffen van jouw blokkades gaat het weer stromen in jouw lijf en leven.

online qi gongFlexibel zijn en makkelijker bewegen, en jezelf krachtig voelen zowel mentaal als fysiek.

online qi gongDiepe ontspanning tijdens en na de lessen.

Ik heb er zin in om dit te gaan begeleiden.

Docent

Sofie de Schaepmeester

Ik heb de keuze gemaakt mijn passie te leven. Reeds jaren droom ik ervan mijn eigen praktijk op te starten, het biedt me veel  voldoening dit te kunnen doen.

Binnen mijn visie leg ik de nadruk op de verbinding tussen lichaam en geest, deze zijn voortdurend in wisselwerking met elkaar. Emotionele klachten kunnen aanleiding geven tot fysieke problemen en omgekeerd. Binnen de therapie vind ik het belangrijk niet enkel in het hoofd van de cliënt te werken, maar hem ook te laten voelen in zijn lichaam. Bewustzijn over lichaamssignalen kan ervoor zorgen dat je jezelf psychisch kan leren beschermen. Het boeit me om mijn cliënt te ondersteunen in zijn verdiepingsproces op weg naar meer bewustzijn.  Meer inzichten brengen over bepaalde levenspatronen, de link tussen fysieke en emotionele blokkades…

Reeds vanuit de kindertijd ontwikkel je verschillende overtuigingen, deze ontstaan als reactie op jouw contact met je buitenwereld. Deze overtuigingen zorgen ervoor dat je, naar gelang de situatie, op een specifieke manier zal leren reageren. Met als grootste doel jezelf te beschermen. Deze beschermings- of overlevingsmechanismen zorgen ervoor dat je in sommige situaties op een bepaalde manier zal voelen, denken en handelen. Je ontwikkelt patronen die je helpen om je staande te houden binnen je eigen leven. Na enige tijd kunnen deze patronen echter net een valkuil worden. Het is belangrijk hierin inzicht te verwerven en verandering aan te brengen met als doel de levenskwaliteit van de cliënt opnieuw te verhogen.

De cliënt is steeds verantwoordelijk voor zijn eigen proces. Als psychotherapeut ondersteun ik hem hierin.

Locatie & Kosten

Een reeks van 8 online lessen, gespreid over twee maanden.

Deze investering in jezelf bedraagt 89.50 €.

Dit ga je leren:

Qi Gong oefeningen, die je gaan helpen om de energie in je wervelkolom beter te laten stromen, dieper ademhalen, hoe meer energie krijgen en vasthouden.
Na het traject is je immuunsysteem merkbaar verbeterd en kun je ook zelf de Qi Gong oefeningen uitvoeren.

8 keer 45 minuten live Qi Gong via Zoom.

Inclusief de volgende extra’s: 

Persoonlijke begeleiding bij vragen of klachten via e-mail of Whatsapp.
Tijdelijke toegang tot de lesvideo’s van alle online lessen. Direct na de les ontvangen je de link, geldig tot 2 weken na einde online programma. 
Anti-afhaak garantie: is de weerstand te groot en kom je er écht niet uit, dan help ik je erdoor heen! (15 minuten bellen) 

Data

Elke donderdagochtend 8 weken lang van 10u00 tot 10u45.  Start 23 maart 2023.

Meedoen?

Donderdagochtend van 10u00 tot 10u45
Thema:  Ontpop Jezelf  – €89,50 voor 8 weken
Start: 23 maart 2023

Na elke les ontvang je een link van de les die je tot 2 weken na de lessenreeks online kan bekijken.


Inschrijven

Winkelwagen