Groeijaar

Groeijaar 

Qigong, qigong ademwerk -meditatie

Het jaar loopt op zijn einde, straks zitten we in 2024, een nieuwe start en meestal doen we dit met goeie voornemens.

Welke voornemens heb jij al in gedachte? En ben je iemand die ze dan ook naleeft of ben je eerder iemand die eind januari al alles kwijt is?

Hulp of ondersteuning hierin nodig?

In januari start ik het online groeijaar. Het live groeijaar in Academ laat ik even los.

Hoe gaat het er uit zien?

6 maal komen we online samen voor 3 uur. We gaan dan aan onszelf werken doormiddel van Qigong, meditatie, ademwerk. We starten of met een doel waar je heen wil gaan of met een open mind, ik zie wat het proces me brengt.

En het proces zal je wel wat brengen. Ideaal is als je er bij kan zijn, soms zal er nl een mogelijkheid zijn om even wat te delen of vragen te stellen. Lukt dat niet dan is het geen ramp.

1 maal per maand komen we online samen. De drie uren dat je aan  jezelf werkt zal de nodige verandering met je meebrengen.

Daar kan je gerust in zijn. Je gedrag zal anders worden, je zal uit je valkuilen en patronen stappen.

En er zal weerstand komen, echter kan je me appen.

Zoals in elke opleiding, ga ik een whatsapp groep maken. Dit om elkaar te ondersteunen. Verder kan je mij ook per whatsapp bereiken.

Ik heb er zin in

Hopelijk ontmoet ik je daar.

Liefs

Linda

Locatie :

Online

Prijs :

354 euro

In delen betalen kan ook (6 x 65 euro).

Data 

23 februari  8 maart   19 april  10 mei   28 juni

Linda Bijtebier

Doctor in de Medische Qi Gong & Grondlegger van Academ

Ik ben Doctor in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door jarenlang te werken als acupuncturist, energiewerker en lichaamswerker weet ik als geen ander hoe helend het effect is als je gaat werken met de beweging van je adem, lichaam en geest. Qi Gong is hier een ideale tool voor.

Ik geef je een voorbeeld. Jouw lichaam bestaat voor 75% uit water. Als jij jouw lichaam nu eens vergelijkt met een rivier. Het water van een rivier is gezond als het stroomt. Als er in de rivier door rotsblokken en vervuiling een stilstaande plas ontstaat wordt dit water ziek. Stel je gooit daar antibiotica of ontsmettingsmiddel in om het te genezen, maar het water blijft zo in stilstand. Dit betekent dat de bacteriën erin blijven of terugkomen. Neem je een rotsblok weg dan komt het water weer in beweging zal het gezond worden en weer levenskracht krijgen en zo werkt het exact zo voor het lichaam.

Denk hierbij bij je lichaam aan een energetische blokkade of pijn die je ergens hebt. Met symptoombehandeling pak je hier niet de oorzaak van de blokkade of pijn aan. De energie van je lijf gaat niet echt stromen. De klacht zal tijdelijk verbeteren maar niet altijd blijvend verdwijnen. Het mijn missie dat meer mensen zich hiervan bewust worden.

Bewustwording van wie je bent, waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans, de weg kwijt zijn… niet weten waarheen, hoe of wat… zijn tekenen van uit je center zijn. Weg van wie je werkelijk bent en wat je komt doen in dit leven. Bewustzijn hebben van je patronen en valkuilen helpen je te groeien in jouw leven.

Deze kennis deel ik graag met vele anderen. Mijn drijfveer is ook de Medische Qi Gong zo veel mogelijk te verspreiden in Europa om daarmee zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Behalve in Nederland ben ik actief in Frankrijk en Engeland.

Je kunt bij mij naast de bewustzijnstrainingen of individuele sessies ook de opleiding tot Therapeut in Medische Qi Gong volgen. Dit is een 4-jarige opleiding op hbo-niveau en geregistreerd door de KTNO. Hierna kun je zelf als therapeut aan de slag.

De opleiding is gebaseerd op het protocol van Prof. Johnson

Linda’s motto: Het enige wat er te doen is, is zijn ~ Lao Tse.

Lees meer over Linda in het interview door TQT, maart 2018

Kostprijs: €354

Meedoen?

Winkelwagen