Groeijaar

Groeijaar in Rotterdam en De Haan

Qigong, qigong ademwerk -meditatie

 

Hoe voelt het om een jaar lang aan jezelf te werken.

Helder te krijgen waar je vastloopt in je persoonlijke groei.

Dit helder krijgen via de vijf elementenleer en dan ook weten wat je met Qigong,ademen, meditatie kan gaan doen om uit de stagnatie te komen.

Groeien, transformeren, bloeien…

Je pad helder krijgen. Je pad bewandelen.

Een jaar waarin je met jezelf aan de slag gaat. En waarin je leert hoe je jezelf uit de stagnatie kan halen. Op jezelf uit een stagnatie te halen dien je helder te krijgen waar je valkuilen zijn. Welke patronen je leeft. Waar deze patronen ontstaan zijn en vooral hoe ze te transformeren.

Gaandeweg zal je in dit jaar de verandering zien evenals de nieuwe paden die zich zullen ontvouwen.

Je kan een doel neerzetten en toch zal je in het nu werken.

Wat gaan we doen?

Eenieder die me kent weet dat ik intuïtief werk. Dat ik het programma aanpas aan de groep.

Ik lees jullie energie en daar komen de mooiste ontwikkelingen uit.

We zullen werken met Qigong, meditatie, Ademwerk, stilte, inquiery, opstellingen, systemisch werk innerlijk kind werk.

En vooral doen we dit volgens de vijf elementen.

 

Heb je zin om een jaar in een kleine groep intensief met jezelf aan de slag te gaan?

Gedurende 10 dagen van 10 tot 17u.

Locatie :

Academ Rotterdam of DeHaan (België).

Prijs :

1200 euro

In delen betalen kan ook (10 x 130 euro).

Data Rotterdam

12 jan 2024, 9 feb 2024, 8 maart 2024, 26 april 2024, 10 mei 2024, 14 juni 2024, 5 juli 2024, 30 aug 2024, 20 sept 2024 en 25 oktober 2024

 

Data De Haan

10 november 2023, 15 december 2023, 11 jan 2024, 8 feb 2024, 7 maart 2024, 25 april 2024, 9 mei 2024, 13 juni 2024, 4 juli 2024 en 19 sept 2024

Linda Bijtebier

Doctor in de Medische Qi Gong & Grondlegger van Academ

Ik ben Doctor in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door jarenlang te werken als acupuncturist, energiewerker en lichaamswerker weet ik als geen ander hoe helend het effect is als je gaat werken met de beweging van je adem, lichaam en geest. Qi Gong is hier een ideale tool voor.

Ik geef je een voorbeeld. Jouw lichaam bestaat voor 75% uit water. Als jij jouw lichaam nu eens vergelijkt met een rivier. Het water van een rivier is gezond als het stroomt. Als er in de rivier door rotsblokken en vervuiling een stilstaande plas ontstaat wordt dit water ziek. Stel je gooit daar antibiotica of ontsmettingsmiddel in om het te genezen, maar het water blijft zo in stilstand. Dit betekent dat de bacteriën erin blijven of terugkomen. Neem je een rotsblok weg dan komt het water weer in beweging zal het gezond worden en weer levenskracht krijgen en zo werkt het exact zo voor het lichaam.

Denk hierbij bij je lichaam aan een energetische blokkade of pijn die je ergens hebt. Met symptoombehandeling pak je hier niet de oorzaak van de blokkade of pijn aan. De energie van je lijf gaat niet echt stromen. De klacht zal tijdelijk verbeteren maar niet altijd blijvend verdwijnen. Het mijn missie dat meer mensen zich hiervan bewust worden.

Bewustwording van wie je bent, waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans, de weg kwijt zijn… niet weten waarheen, hoe of wat… zijn tekenen van uit je center zijn. Weg van wie je werkelijk bent en wat je komt doen in dit leven. Bewustzijn hebben van je patronen en valkuilen helpen je te groeien in jouw leven.

Deze kennis deel ik graag met vele anderen. Mijn drijfveer is ook de Medische Qi Gong zo veel mogelijk te verspreiden in Europa om daarmee zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Behalve in Nederland ben ik actief in Frankrijk en Engeland.

Je kunt bij mij naast de bewustzijnstrainingen of individuele sessies ook de opleiding tot Therapeut in Medische Qi Gong volgen. Dit is een 4-jarige opleiding op hbo-niveau en geregistreerd door de KTNO. Hierna kun je zelf als therapeut aan de slag.

De opleiding is gebaseerd op het protocol van Prof. Johnson

Linda’s motto: Het enige wat er te doen is, is zijn ~ Lao Tse.

Lees meer over Linda in het interview door TQT, maart 2018

Kostprijs: €1200

 

Meedoen?

Winkelwagen