4-daagse retreat in De Haan!

Uit de stagnatie door in ontspanning te gaan!

Heb ook jij behoefte om eens heerlijk te ontspannen? 
Ontspannen en tegelijkertijd je blokkades opruimen? 

Heerlijk idee toch? 

Deze zomer organiseer ik een retraite in België aan de kust in de mooie rustige badplaats De Haan. 

Wat gaan we doen? 
Van 12 augustus tot en met 15 augustus ontvang ik jullie in De Haan.

De activiteit start  smorgens om 6u30 op het strand. Ontspannen qigongles. Een Qigong reeks om heerlijk te relaxen en je Qi te laten stromen. 

8u30: ontbijt (vijf elementen) 
Pauze 
11u: verder ontspannen activiteiten. Afhankelijk van wat de groep nodig heeft. Meditatie, opstelling, inquiery…. 
13u: middagmaal 
15u: namiddag activiteiten 
17u30: avondmaal plus pauze 
19u: afsluit Qigong op strand. 

 Zo zullen de dagen er ongeveer uitzien. Degene die al vaker met mij gewerkt hebben weten dat ik mijn programma aanpas aan de groep en op maat werk. 

De maaltijden zijn vijfelementen volgens de chinese geneeskunde. Dit om ook je organen te laten ontspannen. 

De keuken wordt verzorgd door Yannick. 

Iedereen is welkom en de plaatsen zijn beperkt. 

Linda Bijtebier

Doctor in de Medische Qi Gong & Grondlegger van Academ

Ik ben Doctor in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door jarenlang te werken als acupuncturist, energiewerker en lichaamswerker weet ik als geen ander hoe helend het effect is als je gaat werken met de beweging van je adem, lichaam en geest. Qi Gong is hier een ideale tool voor.

Ik geef je een voorbeeld. Jouw lichaam bestaat voor 75% uit water. Als jij jouw lichaam nu eens vergelijkt met een rivier. Het water van een rivier is gezond als het stroomt. Als er in de rivier door rotsblokken en vervuiling een stilstaande plas ontstaat wordt dit water ziek. Stel je gooit daar antibiotica of ontsmettingsmiddel in om het te genezen, maar het water blijft zo in stilstand. Dit betekent dat de bacteriën erin blijven of terugkomen. Neem je een rotsblok weg dan komt het water weer in beweging zal het gezond worden en weer levenskracht krijgen en zo werkt het exact zo voor het lichaam.

Denk hierbij bij je lichaam aan een energetische blokkade of pijn die je ergens hebt. Met symptoombehandeling pak je hier niet de oorzaak van de blokkade of pijn aan. De energie van je lijf gaat niet echt stromen. De klacht zal tijdelijk verbeteren maar niet altijd blijvend verdwijnen. Het mijn missie dat meer mensen zich hiervan bewust worden.

Bewustwording van wie je bent, waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans, de weg kwijt zijn… niet weten waarheen, hoe of wat… zijn tekenen van uit je center zijn. Weg van wie je werkelijk bent en wat je komt doen in dit leven. Bewustzijn hebben van je patronen en valkuilen helpen je te groeien in jouw leven.

Deze kennis deel ik graag met vele anderen. Mijn drijfveer is ook de Medische Qi Gong zo veel mogelijk te verspreiden in Europa om daarmee zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Behalve in Nederland ben ik actief in Frankrijk en Engeland.

Je kunt bij mij naast de bewustzijnstrainingen of individuele sessies ook de opleiding tot Therapeut in Medische Qi Gong volgen. Dit is een 4-jarige opleiding op hbo-niveau en geregistreerd door de KTNO. Hierna kun je zelf als therapeut aan de slag.

De opleiding is gebaseerd op het protocol van Prof. Johnson

Linda’s motto: Het enige wat er te doen is, is zijn ~ Lao Tse.

Lees meer over Linda in het interview door TQT, maart 2018

Locatie

Waar: De Haan 

Wanneer: zaterdag 12 tot en met dinsdag 15 augustus 2023. 

Kosten

1200 euro inclusief maaltijden en overnachtingen.

Ik wil op retreat naar De Haan!

Winkelwagen