Opstellingen

26 augustus 2023 in Lievegem (België) en 27 augustus 2023 in Rotterdam (Nederland)

Familie opstelling, thema opstelling, orgaanopstelling…

Ben jij er aan toe om een onderzoek te doen in jezelf? Misschien loop je ergens vast in je leven.
Misschien heb je het gevoel dat je op slot zit, en voel je dat het tijd is om een opening te creëren.
Het is tijd om verder te gaan.

Wat kunnen we met opstellingen doen?
In een opstelling werken we met representanten. Een mededeelnemer zal in een energie van jou gaan staan. Dit kan een thema zijn, bv gebrek aan vertrouwen, of een orgaan, bv je lever, of in een familielid, je vader of moeder bv.

Afhankelijk van het thema komen er enkele personen in het veld te staan en gaan we aan het werk.
De energie gaat bewegen.
Tijdens de opstelling ga je als vrager gewoon kijken. Soms word je erin geplaatst. De begeleiding gebeurd door mezelf, dit door bv vragen te stellen aan de energieën .
Uiteindelijk komt de energie van de vraagsteller in beweging. Dit zal helderheid brengen en vaak verschuift de energie al direct bij de vraagsteller/klant.

Tijdens een opstellingsdag zal iedereen een thema opstelling waar hij of zij op dit moment met aan het stoeien is of in vast gelopen zit.

Linda Bijtebier

Dokter in de Medische Qi Gong & Grondlegger van Academ

linda site foto

Ik ben Dokter  in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door jarenlang te werken als acupuncturist, energiewerker en lichaamswerker weet ik als geen ander hoe helend het effect is als je gaat werken met de beweging van je adem, lichaam en geest. Qi Gong is hier een ideale tool voor.

Ik geef je een voorbeeld. Jouw lichaam bestaat voor 75% uit water. Als jij jouw lichaam nu eens vergelijkt met een rivier. Het water van een rivier is gezond als het stroomt. Als er in de rivier door rotsblokken en vervuiling een stilstaande plas ontstaat wordt dit water ziek. Stel je gooit daar antibiotica of ontsmettingsmiddel in om het te genezen, maar het water blijft zo in stilstand. Dit betekent dat de bacteriën erin blijven of terugkomen. Neem je een rotsblok weg dan komt het water weer in beweging zal het gezond worden en weer levenskracht krijgen en zo werkt het exact zo voor het lichaam.

Denk hierbij bij je lichaam aan een energetische blokkade of pijn die je ergens hebt. Met symptoombehandeling pak je hier niet de oorzaak van de blokkade of pijn aan. De energie van je lijf gaat niet echt stromen. De klacht zal tijdelijk verbeteren maar niet altijd blijvend verdwijnen. Het mijn missie dat meer mensen zich hiervan bewust worden.

Bewustwording van wie je bent, waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans, de weg kwijt zijn… niet weten waarheen, hoe of wat….. zijn tekenen van uit je center zijn. Weg van wie je werkelijk bent en wat je komt doen in dit leven. Bewustzijn hebben van je patronen en valkuilen helpen je te groeien in jouw leven.

Deze kennis deel ik graag met vele anderen. Mijn drijfveer is ook de Medische Qi Gong zo veel mogelijk te verspreiden in Europa om daarmee zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Behalve in Nederland ben ik actief in Frankrijk en Engeland.

Je kunt bij mij naast de bewustzijnstrainingen of individuele sessies ook de opleiding tot Therapeut in Medische Qi Gong volgen. Dit is een 4-jarige opleiding op hbo-niveau en geregistreerd door de KTNO. Hierna kun je zelf als therapeut aan de slag.

De opleiding is gebaseerd op het protocol van Prof. Johnson

Linda’s motto: Het enige wat er te doen is, is zijn ~ Lao Tse.

Lees meer over Linda in het interview door TQT, maart 2018

Locatie

De opleiding zal doorgaan in Rotterdam of De Haan.

Rotterdam – Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II

3051 GE Rotterdam

Lievegem 

Kosten

85 euro voor de dag. Maaltijden niet inbegrepen.

Rotterdam

27 augustus 2023 van 10u tot 16u

Lievegem

26 augustus 2023 van 10u tot 16u

Meedoen?

Winkelwagen