Individuele meerdaagse training

Nieuw in Academ!

Vanaf deze zomer kan je bij Academ terecht voor een individuele meerdaagse training.

Je start de drie,  vier of vijfdaagse met je persoonlijke leervraag.

Waarom?

Op vraag van een Zwitserse klant, die een individueel traject wou opstarten om even helemaal in zichzelf te gaan rond zijn persoonlijk thema, ben ik gaan voelen wat de meerwaarde kan zijn.

Ik heb ja gezegd. En vervolgens ben ik verder gaan voelen en kreeg door dat het goed is om dit als traject neer te zetten.

Een driedaagse geef ik van tijd tot tijd in Academ. Echter drie, vier of vijf individuele dagen met jezelf en jezelf geeft meer transformatie. De transformatie wordt meer geankerd en dieper in de cellen doorleeft. Gevolg is dat de klant de volgende maal de valkuilen veel sneller ziet en dus ook sneller kan handelen om er niet in te stappen.

Het gedrag, de attitude verandert sneller.

Hoe ziet de meerdaagse er uit?

In De Haan aan zee.

Je komt de training in met een eigen leervraag. Vooraf zal er online intake zijn om dit duidelijk te krijgen.

Per dag zijn er drie sessies, met daarna opdrachten voor de klant. De sessie kunnen van velerlei aard zijn al dan niet in de natuur.

Stiltes, meditaties systemisch werk en meer kunnen toegepast worden.

Als klant geef je bij de start je telefoon af. Boeken zijn niet toegelaten.

Je gaat helemaal met jou aan de slag. Dat wat je tegenkomt, voelt of ervaart kan meegenomen worden in de volgende sessie.

Linda Bijtebier

Doctor in de Medische Qi Gong & Grondlegger van Academ

Ik ben Doctor in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door jarenlang te werken als acupuncturist, energiewerker en lichaamswerker weet ik als geen ander hoe helend het effect is als je gaat werken met de beweging van je adem, lichaam en geest. Qi Gong is hier een ideale tool voor.

Ik geef je een voorbeeld. Jouw lichaam bestaat voor 75% uit water. Als jij jouw lichaam nu eens vergelijkt met een rivier. Het water van een rivier is gezond als het stroomt. Als er in de rivier door rotsblokken en vervuiling een stilstaande plas ontstaat wordt dit water ziek. Stel je gooit daar antibiotica of ontsmettingsmiddel in om het te genezen, maar het water blijft zo in stilstand. Dit betekent dat de bacteriën erin blijven of terugkomen. Neem je een rotsblok weg dan komt het water weer in beweging zal het gezond worden en weer levenskracht krijgen en zo werkt het exact zo voor het lichaam.

Denk hierbij bij je lichaam aan een energetische blokkade of pijn die je ergens hebt. Met symptoombehandeling pak je hier niet de oorzaak van de blokkade of pijn aan. De energie van je lijf gaat niet echt stromen. De klacht zal tijdelijk verbeteren maar niet altijd blijvend verdwijnen. Het mijn missie dat meer mensen zich hiervan bewust worden.

Bewustwording van wie je bent, waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans, de weg kwijt zijn… niet weten waarheen, hoe of wat… zijn tekenen van uit je center zijn. Weg van wie je werkelijk bent en wat je komt doen in dit leven. Bewustzijn hebben van je patronen en valkuilen helpen je te groeien in jouw leven.

Deze kennis deel ik graag met vele anderen. Mijn drijfveer is ook de Medische Qi Gong zo veel mogelijk te verspreiden in Europa om daarmee zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Behalve in Nederland ben ik actief in Frankrijk en Engeland.

Je kunt bij mij naast de bewustzijnstrainingen of individuele sessies ook de opleiding tot Therapeut in Medische Qi Gong volgen. Dit is een 4-jarige opleiding op hbo-niveau en geregistreerd door de KTNO. Hierna kun je zelf als therapeut aan de slag.

De opleiding is gebaseerd op het protocol van Prof. Johnson

Linda’s motto: Het enige wat er te doen is, is zijn ~ Lao Tse.

Lees meer over Linda in het interview door TQT, maart 2018

Locatie

Waar: De Haan 

Verblijf: Er kan een verblijf geregeld worden door Academ of je kiest zelf een Airbnb of …

Wanneer: op aanvraag en in overleg

Kosten

5 daagse: 1500 euro exclusief verblijf en voeding.

4 daagse: 1200 euro exclusief verblijf en voeding

3 daagse: 900 euro exclusief verblijf en voeding

Ik wil op meerdaagse training naar De Haan!

Winkelwagen