Medische Qi Gong boeken

Linda Bijtebier is doctor in de Medische Qi Gong. Door haar jarenlange ervaring met acupunctuur, bewustzijns- en energiewerk weet zij als geen ander hoe helend Qi Gong oefeningen zijn. “Bewustwording van wie en waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans zijn tekenen van uit je center zijn.” Deze kennis deelt zij graag met vele anderen o.a. door het schrijven van boeken met verschillende thema’s.

E-book: De Kracht van Gedachten

Wist je dat onderdrukte gedachten, gevoelens en emoties ziektes kunnen veroorzaken?

Tegenwoordig krijgt 1 op de 3 mensen een ernstige ziekte in Nederland. Ook mijn beide ouders kregen een ernstige ziekte. Toch heeft het mij naast veel verdriet ook veel inzichten gegeven.

In mijn e-book leg ik graag uit hoe Medische Qi Gong mij heeft geholpen en hoe het kan helpen de ziektes op te lossen door de oorzaak te behandelen.

Laat dan hieronder uw naam en e-mailadres achter en u zult toegang krijgen tot het gratis e-book om u verder te helpen in de Qi Gong.

[]
1 Step 1
Voornaamyour full name

Door het invullen van dit formulier geef je aan dat je het eens bent om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Previous
Next

Winkelwagen