Linda Bijtebier is doctor in de medische Qigong. Door haar jarenlange ervaring met acupunctuur, bewustzijns- en energiewerk weet zij als geen ander hoe helend Qigong oefeningen zijn. “Bewustwording van wie en waar je bent en hoe je in het leven staat is belangrijk om opnieuw in balans te komen, te zijn en te blijven. Ziek zijn, je niet lekker in je vel voelen, psychische disbalans zijn tekenen van uit je center zijn.”  Deze kennis deelt zij graag met vele anderen o.a. door het schrijven van boeken met verschillende thema’s.

Boek Medische Qigong & depressie

Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair aan de reguliere geneeskunde. Het stimuleert en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en vergroot je bewustzijn en verantwoordelijkheid voor het welzijn van je eigen lichaam en geest. 

In dit boek krijgt u achtergrondinformatie over de medische Qigong, praktische oefeningen, inclusief recepten, welke positieve invloed heeft op depressie, sombere gedachten / stemmingen en hoe het herstel ondersteund kan worden.

Boek Medische Qigong & de kracht van loslaten

Welke kracht kent het loslaten op onze gezondheid en welbevinden? Je hoort het zo vaak; laat het los, maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat nu eigenlijk? Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair aan de reguliere geneeskunde. Het stimuleert en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en vergroot je bewustzijn en verantwoordelijkheid voor het welzijn van je eigen lichaam en geest. 

In dit boek krijgt u achtergrondinformatie over de medische Qigong met praktische oefeningen om de kracht van het loslaten zelf te ervaren.

Klik hier voor een overzicht van alle titels

Medische Qigong &

– depressie

– kracht van loslaten

 

 

“We hopen dat we door deze serie boekjes mensen kunnen ondersteunen en inspireren om in harmonie te leven met hun ware zelf zodat ze de balans in hun leven kunnen behouden.”