Doctor in de Medische Qi Gong

& Grondlegger van Academ

linda site foto

Linda Bijtebier is grondlegger van Academ, Centrum voor innerlijk welzijn en Chinese Geneeskunde en zij is Doctor in Medische Qi Gong Healing, Acupuncturist, Healer, Reader, Adem- Lichaamsgerichte Therapeut en tevens moeder van vijf kinderen, zij zijn de mooiste spiegels voor haar leven.

Haar veelzijdigheid is terug te vinden in de manier waarop ze werkt met haar cliënten; een samenspel in de zoektocht naar innerlijke welzijn, die balans brengt en je laat openen voor wat het leven te bieden heeft. Naast haar werk als therapeut, is Linda ook docent Medische Qi Gong bij Academ waarin zij al haar kwaliteiten tot uiting kan laten komen om samen met de cursisten de ware essentie van ons bestaan te onderzoeken.

Medische Qi Gong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid en is complementair aan de reguliere geneeskunde. Dit stimuleert en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en vergroot je bewustzijn en verantwoordelijkheid voor het welzijn van je eigen lichaam en geest. Haar persoonlijke kijk op het leven, haar manier van leren van wat het leven op dit moment te bieden heeft, maken dat Linda met heel haar hart betrokken is bij wat ze doet. Bewustzijn en bewustwording van patronen, overtuigingen, beperkingen, valkuilen en kwaliteiten dragen bij in de opleiding, begeleiding en ondersteuning van zowel cliënten en cursisten op allerlei gebied, zowel medisch, psychisch en ook werkgerelateerde thema’s

Linda’s motto: Het enige wat er te doen is, is zijn ~ Lao Tse.