Het Practitioner gedeelte

De eerste twee jaar bestaat uit 4 blokken van 5 dagen. De blokken worden met elkaar verbonden door een 4- tal webinar afspraken, deze zullen maandelijks ingepland worden. Tijdens de webinar kan er uitgeweid worden over de theorie, zal er Qi Gong meditatie ingebouwd worden en wordt er gekeken naar het proces van de student. Als Practitioner kan je starten met je eigen praktijk. Je kunt al aardig wat betekenen voor je klant, zowel in healing als met oefeningen. Na de eerste twee jaar wordt er een examen afgenomen om te kijken of je eventueel door kan tot therapeut.

Het Therapeuten gedeelte

Ook hier wordt de opleiding opgebouwd in 4 blokken van 5 dagen met 4 webinar afspraken ertussenin. Op het einde van dit traject wordt er eveneens een examen afgenomen. Als therapeut kan je echt aan de slag, kan je de diepte in met je klant, heb je meer overzicht in wat er speelt, aan de hand is en hoe je de klant kan begeleiden. Na de Practitioner krijg je een certificaat, na het Therapeutengedeelte krijg je een diploma, registratieprocedure is lopende.

Wanneer je Therapeut bent kun je je Master diploma behalen. Hier krijg je nog veel dieper inzicht in hoe energie werkt en leer je ook meester te worden van je eigen leven. Wil je nog meer specialiseren dan kan je door met je doctorandus, waarna je een doctorandus diploma krijgt.

De examens bestaan uit theorie en praktijk.

Docent: Linda Bijtebier