Wat is Medische Qi Gong

Wat is Medische Qi Gong?

De invloed van Medische Qi Gong op het welbevinden van mensen is in Nederland nog niet zo bekend. In China is het de grondlegging van de Chinese Geneeskunde.

Bewustwording van je lichaam, het in beweging brengen van je lichaam zijn belangrijk om je gezondheid zo optimaal mogelijk te houden. Stagnatie brengt namelijk, niet lekker in je vel zitten of ziek zijn teweeg.

In China is het dagelijkse kost om Qi Gong te beoefenen en in sessies toe te passen. Hier in het westen is dat echter nog niet het geval.

Linda Bijtebier is Master in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door haar jarenlange ervaring met acupunctuur en energiewerk weet zij als geen ander hoe helend Qi Gong oefeningen kunnen zijn. Dit heeft haar doen besluiten om naast Medische Qi Gong training nu ook de opleiding Medische Qi Gong therapeut toe te voegen aan het lespakket van Academ.

De drijfveer van Linda is de Medische Qi Gong zo veel mogelijk te verspreiden in Europa om daarmee zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren.

Vitaal oud worden!!  Wie wil dat niet??