Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rond de tafel met Yannick

1 december 2017 @ 18:00 - 21:30

€60

Eten volgens de 5 elementen

Sinds enkele jaren kook ik voor Academ volgens de vijf elementen. Wanneer je deelnam aan een intensive of een opleiding kon je genieten van lekkere maaltijden om je lichaam te voeden. En daarna weer aan het werk met de hele groep, samen verder werken aan je innerlijk welzijn.

Volgens de oude Chinezen draagt een gebalanceerde maaltijd ook bij aan je innerlijk welzijn. Elk ingrediënt behoort tot een van de vijf elementen die op hun beurt energetisch ons lichaam gaan voeden. Een gebalanceerde maaltijd start dus met de vijf elementen op je bord. Zo ontstaat er innerlijke balans en rust en zal je je fysiek, emotioneel en psychisch beter voelen.

Heb jij ook zin om op een eenvoudige manier jezelf kracht te geven door lekker te eten? Wil jij deze uitdaging aangaan om volgens deze leer te leven? Dan nodig ik jou uit om te komen dineren bij mij!
Dan vertel ik jou meer over de basis, over de voeding volgens de vijf elementen. Tijdens een lekkere maaltijd kunnen we het hebben over hoe jij deze voedingstijl kan toepassen in jouw huishouden voor jou en je hele gezin.

Je wordt verwacht voor een heerlijke driegangen menu
Slechts is er plek voor 6 personen, dus wees er snel bij
NU introductieprijs van 60 euro ipv 74 euro

Gegevens

Datum:
1 december 2017
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
€60

Organisator

Linda Bijtebier
Telefoon:
0031(0)630263676
E-mail:
info@academ.nl
Website:
www.medischeqigong.com

Locatie

Academ
Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II
Rotterdam,Zuid-Holland3051 GENederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31630263676
Website:
www.academ.nl
Winkelwagen