Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boost Je Immuunsysteem

3 december 2020 @ 10:00 - 10:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00am on donderdag, happening 8 times

 

Bouw in 8 weken de grootste immuniteit en kracht op voor de wintermaanden.

Wil jij ook sterk de winter in?

Laat je niet verrassen door welk virus ook deze winter! Wees voorbereid!

Zorg dat je alle virusaanvallen buiten je houdt!

Het voorjaar verplichtte je om naar binnen te gaan. Waarschijnlijk maakte je vele goeie voornemens. Vooral wat je gezondheid betreft. Meer ruimte voor jou, leven wie je bent…

En nu? Nu je terug naar buiten mag, alles weer open gaat en gaat leven? Ben je nog een met je voornemens of raken ze in de vergeethoek en ben je het oude weer aan het opnemen?

Hoe zit het nu met je weerstand? Met je energiepeil?

Er wordt de dag van vandaag veel gepraat over immuunsysteem. Het is ook belangrijk. Als je energie op peil is en je energiebanen stromen goed door, dan zal je immuunsysteem wel ok zijn.

De race van het leven en het niet stilstaan bij en met jezelf zorgt ervoor dat je energiebanen dicht gaan slibben en je energie gaat stagneren. Ja en dan ben je erg gevoelig voor ziek zijn.

Het verzwakt je hele stelsel.

Fysiek en ook mentaal ga je dan naar beneden.

Wil je dit?

Vaak zien we dit in de wintermaanden, herfst en winter, de donkere maanden.

Daarom is de zomer zo belangrijk. Belangrijk om jouw energie bijna overvol te laten lopen.

Hoe doe je dat?

Heel eenvoudig.

Neem dagelijks wat tijd om aan qigong te doen.

Ja, ik wil mijn immuunsysteem versterken!

Over Linda

Vanuit mijn eigen ervaring en reeds lange afgelegde weg in zelfontwikkeling en zelfzorg heb ik dit traject Boost je Immuunsysteem, ontwikkeld. Een traject waarin je jezelf leert versterken. Jezelf jeugdiger maakt en houdt in lichaam en geest. Dit door je immuunsysteem een krachtige boost te geven. Ik heb hiervoor meerdere opleidingen gevolgd zoals de Chinese geneeskunde, acupunctuur, lichaamswerk, psyché, systemisch werk, opstellingen en energiewerk. Qigong kruiste vaak mijn pad gedurende mijn leven. Toen een tiental jaar geleden de Medische Qigong actief in mijn leven kwam ging ik nog meer de kracht voelen van deze techniek.

Ik voelde direct dat dit nog een stuk krachtiger was dan al het andere dat ik daarvoor had geleerd. De puzzelstukjes vielen in elkaar.

Werken aan het boosten van je immuunsysteem, vitaal ouder worden en gezond blijven, het is nu echt compleet. Om die reden volgde ik in  Amerika de studie tot Master in de Medische Qigong. Nog steeds ga ik enkele keren per jaar naar Amerika om mijn kennis verder bij te schaven en te verdiepen. 

 

 

 

Over Sofie

Ik heb de keuze gemaakt mijn passie te leven. Reeds jaren droom ik ervan mijn eigen praktijk op te starten, het biedt me veel  voldoening dit te kunnen doen.

Binnen mijn visie leg ik de nadruk op de verbinding tussen lichaam en geest, deze zijn voortdurend in wisselwerking met elkaar. Emotionele klachten kunnen aanleiding geven tot fysieke problemen en omgekeerd. Binnen de therapie vind ik het belangrijk niet enkel in het hoofd van de cliënt te werken, maar hem ook te laten voelen in zijn lichaam. Bewustzijn over lichaamssignalen kan ervoor zorgen dat je jezelf psychisch kan leren beschermen. Het boeit me om mijn cliënt te ondersteunen in zijn verdiepingsproces op weg naar meer bewustzijn.  Meer inzichten brengen over bepaalde levenspatronen, de link tussen fysieke en emotionele blokkades,…

 

 

 

Wat is qigong?

Qi staat voor het Chinese concept van levensenergie; Gong betekent zoveel als “de kunst” of “vaardigheid”. Qigong kun je dus vertalen als “het beheersen van en werken met levensenergie”.

Qigong is een oude Chinese bewegingsleer waarbij in vloeiende bewegingen de lichaamsenergie die geblokkeerd is, vrijgemaakt wordt. Voor de energiebanen naar onze belangrijke vitale organen zijn er specifieke houdingen en bewegingen die in de lessen worden aangeleerd en geoefend.

Als je aan de slag gaat met de rustige en vloeiende bewegingen van Qigong, voel wat het met je doet en hoeveel energie het je oplevert. Het verhoogt je immuniteit, verbetert je vitaliteit, je gezondheid en brengt rust en ontspanning. Qigong is voor elke leeftijd. Je gunt je lichaam de weldaad om energie in je lijf te voelen stromen en gezond te blijven. Ook in de wintermaanden.

Wil jij krachtig de winter in en je immuunsysteem sterker maken? Ik bied de wekelijkse sessie Boost Je Immuunsysteem aan.

Ga samen met mij en andere enthousiaste deelnemers aan de slag en bouw in 8 weken de grootste immuniteit en kracht op voor de wintermaanden.

Wanneer?

Start 22 oktober 2020

Elke donderdagochtend van 10u tot 10u45.

De investering is € 87,50

 

Ja, ik wil mijn immuunsysteem versterken!

 

Wat levert het je op?

  • 8 weken lang komen we 1x per week online samen
  • Je leert er de Qigong oefeningen die jouw levensenergie versterken. Hierdoor zal je sneller meer energie voelen en krachtiger worden.
  • Je voelt meer ruimte om te doen waar je nu eens echt zin in hebt.
  • Je voelt meer energie en hebt meer weerstand hebben tegen de aanvallen van buitenaf.
  • Jouw werk verloopt soepeler verlopen en je sportprestaties verbeteren.
  • Jouw vermoeidheid verdwijnt.
  • Je voelt je veel fitter en als herboren

 

Hoe werk het?

Elke week gaan we 45 minuten samen aan de slag.

Je  ontvangt daarna de video met de oefeningen. Zo kan je daarna oefenen wanneer het jou uitkomt.

Wil jij ook je immuunsysteem een boost geven en vitaal en fit in het leven staan?

Ja, ik wil mij meer jong en vitaal voelen!

 

Veelgestelde vragen

Gaat dit voor mij werken?

Ja, waarom niet? Je bent een mens van vlees en bloed. Ook in jou zijn de 3 pijlers, lichaam, geest en energie aanwezig. Geef de ja aan jouw vitale verandering.

Ben ik niet te oud geworden hiervoor?

Je bent zo oud als jij je voelt. Het geboortejaar op je paspoort telt niet. Je innerlijke leeftijd dat telt!

Waarom zou ik aan Qigong doen? Wat levert mij dat op?

Qi staat voor het Chinese concept van levensenergie; Gong betekent zoveel als “de kunst” of “vaardigheid”. Qigong kun je dus vertalen als “het beheersen van en werken met levensenergie”.

Qigong is een oude Chinese bewegingsleer waarbij in vloeiende bewegingen de lichaamsenergie die geblokkeerd is, vrijgemaakt wordt. Voor de energiebanen naar onze belangrijke vitale organen zijn er specifieke houdingen en bewegingen die in de lessen worden aangeleerd en geoefend.

Als je aan de slag gaat met de rustige en vloeiende bewegingen van Qigong, voel wat het met je doet en hoeveel energie het je oplevert. Het verhoogt je immuniteit, verbetert je vitaliteit, je gezondheid en brengt rust en ontspanning. Qigong is voor elke leeftijd. Je gunt je lichaam de weldaad om energie in je lijf te voelen stromen en gezond te blijven.

Qigong heeft mij geleerd dat ik vitaal in het leven kan staan en deel deze kennis graag met anderen.

Daarnaast heb ik kennis opgedaan op zowel energieniveau, lichaamsgericht niveau, en mentaal niveau. De kroon op mijn werk was het behalen van Master in de Medische Qigong.

Ik heb  meer dan 20 jaar ervaring in dit werk.

Zal ik wachten tot volgend jaar?

Het kan! Geen probleem. Echter jammer dat je het jezelf niet gunt Nu. Welke weerstand voel je? Misschien komt er een angst voor verandering. Mogelijk en je hoeft je niet te laten leiden door deze gedachte en gevoel. Je zou er zomaar spijt van kunnen krijgen en dan is een jaar wachten wel erg lang.

In de spannende tijd waar we nu in leven met het actieve Coronavirus is het super belangrijk dat je jezelf sterk maakt. Dat je je immuunsysteem gaat boosten.

In het Sterk en Gezond, traject gaan we hier natuurlijk mee aan de slag. Een sterk immuunsysteem draagt immers bij aan het vitaal oud worden. Aan goed bestand zijn tegen welke bedreiging dan ook.

Gegevens

Datum:
3 december 2020
Tijd:
10:00 - 10:45
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Zoom