Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boost je Immuunsysteem (Online)

12 mei 2020 @ 19:30 - 21:00

Boost je immuunsysteem! Het kan zomaar!  Hou elke bedreiging buiten jou!

Neem het hef in eigen handen! Op een eenvoudige manier sterk worden met rustige bewegingen.

Alle aanvallen buiten je houden!

‘Neen’ zeggen waar je steeds ‘Ja’.

Boost nu je immuunsysteem

De dag van vandaag loopt iedereen zichzelf voorbij. Alles dient mooi en goed te zijn. De buitenwereld is super belangrijk.

Als we een kijkje nemen op facebook, zien we vooral erg gelukkige mensen. Mooi zou je denken. En hoe is het met de realiteit? Hoe is het met je binnenwereld?

Ben jij nu echt zo gelukkig? Of houd je je een bord voor jouw kop?

Ogen dicht en alles is verder ok?

Met het verplicht binnenblijven, word je ook verplicht om eens iets meer te gaan voelen hoe het met je gaat. Leuk? Voor velen onder ons niet. Het kan erg confronterend zijn. Hoe is het voor jou?

——

Wil jij ook zo graag eens diep naar en in jezelf kijken? Onderzoeken wie je werkelijk bent?

Een verlangen om je innerlijke mens te gaan ontdekken. Om je organen te ontmoeten en je emoties te leren begrijpen. Ze dragen een boodschap voor jou die je tot op heden waarschijnlijk nog niet kent.

Een goed immuunsysteem is belangrijk om sterk en gezond te blijven en te zijn. Het immuunsysteem beschermd ons tegen alle bedreigingen van welke aard ook. Deze bedreigingen kunnen van buitenaf komen, virussen bv, maar ook emotionele aanvallen van anderen naar jou toe, een woede uitlating van iemand bv. Evens iemand die in tranen bij je uitbarst, kan je er dan zijn voor de ander zonder het helemaal binnen te laten. Als dit heftig binnenkomt kan het ook een disbalans teweegbrengen in je organensysteem. Ons organensysteem heeft namelijk ook een energetische, emotionele functie.

Aanvallen kunnen ook van binnenuit komen. Verkeerde voeding bv, teveel medicijnen. Ook opgeslagen en ingehouden emoties kan het teweeg brengen. Ook die kunnen je aanvallen van binnenin en ook daar heb je een goed immuunsysteem nodig.

Als jouw immuunsysteem top is zal je daar allemaal minder last van hebben. Je zal gemakkelijk nee kunnen zeggen naar de ander en je zal ook niet meer over je eigen grenzen gaan. Het mooie is dat je dan ook de grens van de ander zal respecteren.

Ons immuunsysteem wordt steeds aangevallen.

—–

Hoe zou het voelen als je meer rust in je leven kan creëren? En daardoor veel meer de vreugde in jou voelt stromen?

Hoe zou het voelen als je wat ballast van je schouder kan laten varen. Je een NEE kan zeggen daar waar nodig in plaatst van steeds te knikken met een ja?

—-

Je bent vast al vaker naar jezelf gaan kijken. En toch had je achteraf nog steeds het gevoel dat er niets veranderde. Je hoofd snapte het allemaal, echter je handelen veranderde niet.

Vaak gaat het zoals er alleen met het hoofd gewerkt wordt. De mens is een geheel. Het hoofd en het lichaam kunnen niet zonder elkaar.

Ons hoofd is er eigenlijk om ons buikgevoel de wereld in te zetten. Echter het buikgevoel is bij velen verdwenen. Er is vaak angst om daar te gaan voelen. Daar voelen is vaak verplicht worden om verantwoording te nemen voor je eigen leven. En ja dit is erg spannend.

—-

Vanuit mijn eigen levenservaring snap ik goed wat er dan gebeurt. Gaan voelen is een ontmoeting met oude pijnen en patronen. Echter deze beperken ons alleen maar.

Zelf ben ik op zoek gegaan naar wegen om mezelf te transformeren. Snel zag ik dat het erg belangrijk is om met de drie lagen te werken. Ons lichaam onze geest en onze energie. De Chinese geneeskunde werkt daar mooi mee.

Ik ontdekte de Medische Qigong, die alles in zich heeft om zelf je verantwoording te gaan nemen en ten volle te gaan groeien. De 5000 jaar oude Qigong heeft reeds veel bewijzen geleverd van zijn kracht.

Wil jij het ook gaan ervaren?

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”https://medischeqigong.com/inschrijfoverzicht/?add-to-cart=7125″ target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Meld je hier aan[/sf_button]

 

Over Linda

Vanuit mijn eigen ervaring en reeds lange afgelegde weg in zelfontwikkeling en zelfzorg heb ik dit traject Boost je Immuunsysteem, ontwikkeld. Een traject waarin je jezelf leert versterken. Jezelf jeugdiger maakt en houdt in lichaam en geest. Dit door je immuunsysteem een krachtige boost te geven.

Ik heb hiervoor meerdere opleidingen gevolgd zoals de Chinese geneeskunde, acupunctuur, lichaamswerk, psyché, systemisch werk, opstellingen en energiewerk. Qigong kruiste vaak mijn pad gedurende mijn leven. Toen een tiental jaar geleden de Medische Qigong actief in mijn leven kwam ging ik nog meer de kracht voelen van deze techniek.

Ik voelde direct dat dit nog een stuk krachtiger was dan al het andere dat ik daarvoor had geleerd. De puzzelstukjes vielen in elkaar.

Werken aan het boosten van je immuunsysteem, vitaal ouder worden en gezond blijven, het is nu echt compleet. Om die reden volgde ik in Amerika de studie tot Master in de Medische Qigong. Nog steeds ga ik enkele keren per jaar naar Amerika om mijn kennis verder bij te schaven en te verdiepen.

Wat Gaan we doen?

8 weken lang gaan we 1 maal per week anderhalf uur online samen komen .

  • Je leert er Qigong oefening aan die jouw Levensenergie, yange energie versterken. Hierdoor zal je erg snel meer energie voelen.
  • Ruimte gaan voelen om te doen waar je nu eens echt zin in hebt.
  • Meer energie voelen is dus ook meer weerstand hebben tegen de aanvallen van buitenaf.
  • Je zal terug zin hebben in actie. Je werk zal soepeler verlopen en je sportprestaties zullen beteren.
  • Jouw steeds opkomende vermoeidheid zal verdwijnen.
  • Je zal snel voelen dat je veel fitter wordt en terug dingen gaat doen die je even kwijt was.
  • In de 8 weken heb je een individuele sessie. Samen kijken we wat je dan juist nodig hebt.
  • Je energie komt terug en je gaat stralen.
  • Je krijgt de kracht om Nee te zeggen en te stoppen met alsmaar ja te knikken.

Elke week gaan we anderhalf uur samen aan de slag.

Je krijgt een video toegestuurd met de oefeningen. Zo kan je dagelijks oefenen.

Wil jij ook je immuunsysteem een boost geven en vitaal en fit in het leven staan?

Ja, ik wil mij weer jong en vitaal voelen!

 

Je investering

177 euro

 

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”https://medischeqigong.com/inschrijfoverzicht/?add-to-cart=7125″ target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Meld je hier aan[/sf_button]

 

Veel gestelde vragen

Gaat dit voor mij werken?

Ja, waarom niet? Je bent een mens van vlees en bloed. Ook in jou zijn de 3 pijlers, lichaam, geest en energie aanwezig. Geef de ja aan jouw vitale verandering.

Ben ik niet te oud geworden hiervoor?

Je bent zo oud als jij je voelt. Het geboortejaar op je paspoort telt niet. Je innerlijke leeftijd dat telt!

Waarom zou ik naar Academ, medische Qigong komen? Er is zoveel aanbod?

Goeie vraag? Waarom zou je niet komen?? Mijn jarenlang onderzoek in mezelf is een levensopleiding van waarvan ik nu dagelijks de vruchten pluk. Deze waarde hoe vitaal in het leven te staan deel ik graag met anderen

Daarnaast heb ik kennis opgedaan op zowel energieniveau, lichaamsgericht niveau, en mentaal niveau. De kroon op mijn werk was het behalen van Master in de Medische Qigong.

Ik heb  meer dan 20 jaar ervaring in dit werk.

Zal ik wachten tot volgend jaar?

Het kan! Geen probleem. Echter jammer dat je het jezelf niet gunt Nu. Welke weerstand voel je? Misschien komt er een angst voor verandering. Mogelijk en je hoeft je niet te laten leiden door deze gedachte en gevoel. Je zou er zomaar spijt van kunnen krijgen en dan is een jaar wachten wel erg lang.

In de spannende tijd waar we nu in leven met het actieve Coronavirus is het super belangrijk dat je jezelf sterk maakt. Dat je je immuunsysteem gaat boosten.

In het Sterk en Gezond, traject gaan we hier natuurlijk mee aan de slag. Een sterk immuunsysteem draagt immers bij aan het vitaal oud worden. Aan goed bestand zijn tegen welke bedreiging dan ook.

 

Gegevens

Datum:
12 mei 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online
Zoom

Organisator

Linda Bijtebier
Telefoon:
0031(0)630263676
E-mail:
info@academ.nl
Website:
www.medischeqigong.com
Winkelwagen